Baklavanida Kızlar kızım 9 ay 20günlük akşam 11de mama içti kahvaltı yapmadı uyumak istedi uyuttum 1saati geçti uyuyo aç yani aç bebek nasıl olur açlık uyku yapar mı anlamıyorum sizde de var mı böyle bir şey bide uykuyu da seviyor
Bedis- Baklavanida Aynı şeyi bende doktoruma söylemiştim bazen uyanmıyor hocam uyandırayım mı mama içirmek için demiştim hayır. Uyuyorsa uyandırmana gerek yok aç olursa uyanır zaten demişti gece 12 buçuk gibi mama veriyorum sonra uyuyor 6 buçuk gibi emziriyorum sütüm ne kadar yetiyor bilmiyorum az çünkü saat 9 da falan tekrar uyanıyor o süre zarfında doktorumuz oYke dediği için uyandırmıyorum ben
Baklavanida Akşam 11den bu saate deli gibi aç olması lazım değil mi genelde de böyle yapıyor kahvaltı yapmadan uyuyor deliksiz
Baklavanida atlassmoms evet uykuyu çok güzel yapıyor ama aç haliyle de uyutmak istemiyorum nasıl yaparım bilmiyorum
kizlarimbenimherseyim Benimde 8aylik gece 2 kere yaparım sabaha karşı olduğu icin az önce de yaptım az içti şimdi kucagimda uyuya kaldı
Baklavanida kizlarimbenimherseyim kızım gündüz mama içmiyor ek gıda gidiyoruz istemiyor mamayı gece de vermesem kalkıp mama diye ağlamaz ben gündüz içmiyor bari gece 2defa da olsa içsin diyorum
kizlarimbenimherseyim Baklavanida benimki acikcinca uyanir yaparım icer seninki hiç bi şekilde istemiyorsa gündüz uyumuyor mu uyuyunca ver bazen bende öyle yapıyorum bende ek gıda vermiyorum yemiyor çünkü
Baklavanida Bedis- evet bende biliyorum yedirmek içirmek için uyandırılmayacağını ama çok uzun süre zarfı nasıl aç duruyorlar ki. 5de çorba içti onunla uyuyor uyandı şimdi mama yaptım içmiyor artık can sıkmaktan bittim beslenme konusunda
Baklavanida kizlarimbenimherseyim mamayı istemeye başladığında gündüz uykuda veriyordm onu öğrendi anladı nolduysa onu da kabul etmedi bir zaman sonra gece içiyor 1 2 defa. Mesela sabah saat 6da uyanıyor mama veriyim daha erken diyorum veriyorum içmiyor yani o gözü ışığı gördüğü anda red başlıyor
kizlarimbenimherseyim Baklavanida bazı bebekler yemek yemeyi çok sever benimki sevmez mama sadece icer eğer yemek yiyorsa doyuyor demekki mamaya da zorlama benim kız da acıkınca mama diye söylüyor o zaman yapiyorum seninkide inşallah düzelir biran once
Baklavanida kizlarimbenimherseyim inşallah o yemeyince çok can sıkıyorm sinirleniyorum ama napiyim aç olunca can sıkışmayacak gibi de olmuyor inşallah bütün bebeişlerin iştahı hep açık olur