elisauckaya Molfix bez 4 numara var elimde hediye alındı kullanılmadı 10 adet mevcut tek fiyatı 80 tl dolap uygulamasından satıyorum
Usnac1995 elisauckaya aşırı pahalı. Zaten indirimsiz hali bile sizin verdiğiniz gibi. Ben 100 lü paketini 240 tl aldım indirimsiz, tanesi 2.40 geliyor, sizinkinde tanesi 2.90 💙
aysegulhumaa elisauckaya zaten hediye gelmiş burda alım gücü olmayan insanlar için uygun tutulabilirken neden piyasanın üstünde satmaya çalışırsınız anlamıyorum
Ceycey001 Ceren19mys elisauckaya pahalıya geliyo migrosta indirim var 40 lı digeri %50 insirimli 2 paket aldım 80lı bez 190 küsür
elisauckaya Ceycey001 suan indirime girmiş demek ki normalde biliyorsunuz ki o fiyat değil ama yardımcı olurdum
Usnac1995 Usnac1995 ben hep 100 lü aldığım için az paketlerin fiyatlarını bilmiyorum, adet olarak değerlendirdim . Ben indirimlerle adet 2 tl alıyorum hep o yüzden fazla geldi. Ancak tanesi 50 tl olursa alınır 💙
elisauckaya aysegulhumaa piyasanın üstünde sattığımı kim söylemiş ? Zaten suan indirim girmiş normalde 130 civarında ben yine uyguna satıyorum hediye dediğim de babam bilmeden bu bezi almış ben slepyy kullanıyorum yani bu bez pişik yaptığı için kullanamıyorum çocuğuma bende bez alacağım
elisauckaya Ececiiim kargo ücretini hallederdim ben sıkıntı yoktu ama insanların bu denli pahalı demesine şaşırıyorum ne ucuz acaba ki bu pahalı 😏 yardımcı olurdum da her neyse ilk defa bu denli buraya yazmıştım tepki olarak geri dönüyor 🧐
Ececiiim elisauckaya ne ucuzki bu pahalı diyorsunuz da biz de sattığınız bezi arabayla kıyaslamıyoruz aynı marka bezle kıyaslıyoruz. Kusura bakmayın neyse o.
Usnac1995 Azizeumut e bebekten dimi. Bende hep ordan alırım hatta keşke pazar günü alsaydınız 2. Ye indieim vardı 210 tl gibi birşeye geliyordu tanesi. İndirimleri takip edin derim ❤️