Merveisildakk8 Bebeğim saat başı uyanıyor bazen yarım saatte bir delirmek üzereyim dönerken uyanıyor diyordum yok sürekli uyanıyo napıcağımı şaşırdım yanımda yatırdım olmadı böyle sorun yaşayan varmı acaba ? Çözüm istiyorum🤦🏼♀️
Elmsnghn Merveisildakk8 diş dönemi olabilir. Geçen hafta benim oğlum da öyleydi hic ihtimal dahi vermiyordm bugün gordum alttan 3. Dişi patlamış demek ondan öyleydi dedim
Lilybaby Merveisildakk8 8 ay atağı malesef benimki bi de ciyak ciyak ağlardı 1 aydan fazla sürdü geçti
Alparslannesi Merveisildakk8 tam 2aydır bu şekildeyiz 4. Ay atağından beri geceleri ağlayarak uyanıyor uykuya daldı diyorum 5 dk sonra yine aynı gözleri kapalı ağlıyor çok uykusu var belli ama uyuyamıyor 2 dişi patladı ondandır dedik 2 haftadır geçmedi yine aynı yarın doktora götüreceğiz çok yoruldum 1 ay sonra da 8 ay atağı var eşim artık çocuk bir ataktan çıkamadan diğerine giriyor diyor 😂 hunileri taktık öyle dolaşıyoruz çok zor gerçekten
Merveisildakk8 Elmsnghn bizim 5. Dişimiz çıktı bende öyle düşündüm 3gün rotadan dolayı hastanede yattık eve geldiğimizden beri böylee dişmi başka birşey mi anlamadım ben
Merveisildakk8 Lilybaby off nasıl dayandınız peki 1ay çok uzun yalnız bakıyorum destekçim kocam var oda işe gidiyor🤦🏼♀️
Lilybaby Merveisildakk8 ben de öyle yalnız başımaydım eşim işe gidiyordu gece o uyusun diye ayrı odalarda yattık. Kabus gibi zamanlardı ama geçiyor bi şekilde o bitiyor başka bişey başlıyor 😁 ama şöyle bi uzun uzun gece uykusu uyusam başka bişey istemiyorum