ferhatnurcanayaz 92 günlük bebeğim 2 CC içiyor asla fazla icmiyo ya 2 içiyor yada daha az ara sıra emziriyorum da ama sütüm yok denilecek kadar az sizin bebekler kaç derece içiyor bu durumu yaşayan var mı
defnemira1 ferhatnurcanayaz birkaç gündür benim kızımda öyle 2.5 aylık bizim sadece mama iciyor normalde fakat içmek istemiyor zorla veriyorum 2 saatte 60 ml felan zorla
Meriskus ferhatnurcanayaz bişey olmaz her bebek farklı kızım 6 aylık olcsk 3 ölçek içer 6 aylık bazı bebekler 4-5 ölcek iciyor Ger bebeğin yapısı farklı 2 aaatte bir mama veriyorsan 3 saatte bir vermeye calıs 3 ölcek ver arayı uzat doktorara sordum bunda sorun yok sen herkesle aynı yemeği yiyebilirmisin dedi hak verdim
Maran-21 ferhatnurcanayaz belki mamayı beğenmiyordur yada mamanın sıcaklığını bol bol hareket ettirin gazını çıkarın sonra tekrar verin benim bebeğim acıkınca ağlamaya başlayınca bırakıyorum ağlasın öyle içiyor yoksa gülmeye başlıyor bebekler etrafını keşfediyor hiç oralı bile olmuyor her verdiğinizde biraz gazını çıkarın tekrar verin yada başının yeri güzel değildir ondan almıyordur yada midesi bu kadardır midesi açılana kadar
Rumeysa34 Canım biz de aynıyız bu 3 ay problemi mi anlamadım ben 2 cc bile zor içiyor 3-4 saat aralıklarla karnı gurulduyor açlıktan 😓 sesini duyuyorum ama içmiyor zorla da olmuyor anlamadım ben 2 den 3. Aya 400 gr almış sadece
Meriskus Rumeysa34 az almışşlş bak o olmazz işteee oyala ben yemediği zaman cizgifilm bile actım napim yanii