sarmaliklahana Kızlar 25 aylık kzıım var evde o kadar canı sıkılıyor ki ben bile fark ediyorum. Götürebilecepim oyun grubu arıyorum bildiğini var mı? Esenler Güngören Bağcılar bu civarda. 33 haftalık da hamileyim uzaklara bakamıyorum
Birdunyabircennetannesi sarmaliklahana Esma biltacı üçyüzlüde bebek kütüphanesi olarak geçiyor Ama bildiğiniz kreş gibi Ücretsiz zaten esenler belediyesinden randevu alıp gidiyorsunuz 1 saat duruyorsunuz İçinde eğitici kitaplar oyuncaklar legolar abaküs her şey var
sarmaliklahana Birdunyabircennetannesi aaaa yakın orası bize. Esenler belediyesinde bir form vardı doldurdum bugün ama ararlar mı emin olamadım ya. Salı çarşamba eşimde evde gitsek direk alırlar mı acaba yada yardımcı olurlar mı ki 🙄
Birdunyabircennetannesi sarmaliklahana İstediğiniz her gün gidiyorsunuz Aramaları vs lazım değil Esenler belediyesine giriyorsunuz E belediye kısmına girip rezervasyon kısmında kütüphane randevu var üye oluyorsunuz sizden okul adı istiyor esenlerde bir ilkokul adı girin çok önemli değil orası Sonrasında okuma kısmına randevu alıp gidiyorsunuz Kreş gibi etkinlikler var Geçen yüz boyama yaptı öğretmen Son 10 dk kala dans ediyorlar ben çok beğendim