Dolunayarad Bebeğim bi anda değişti geceleri çok güzel uyurdu ama artık saat başı ağlamadan kalkıyo gözleri kapalı ama kıpır kıpır bi sağ bi sola dönüyo ben nerde hata yapıyorum karnı tok altı temiz uykusuda var aslında
Eminearas60 Dolunayarad bizde 9 aylıgız cnm bızdede aynı sorun beşigin icinde donuyor sureklı dişten kaynaklı galiba
120720 Dolunayarad Benim kızımda 9 aylık aynı sorun bizde de var yatağın içinde dört dönüyor gece bazen arıyorum nereye girdi diye uyku sersemi 😁
Dolunayarad Eminearas60 evet anne yanı bizimki bide ordan çıkıyo kafası bizim yatakta kendi vıcudu beşikte anlamadım çok zor 9 dan beri 4 kalkışı
Baharr_06 Bittim tükendim gercketen ne kadar berbat bı durum gözüm kapalı saat başı sallıyorum geceden beri ne zaman geçecek ya
Syds Bizdede var nedensiz uyanma bazen ağlama krizleri. Büyüme atağı, dişte olabilir gelişimle alakalı ama
kullanici12hr Bizde aynı durumdayız, uykusunda oturma ve ayağa kalkmaya çalışma yüzünden gece saat başı uyanıp ağlıyor
Dolunayarad kullanici12hr evet ne zaman gecer acaba bilemedim uykusuzluktan anneme geldim ama bizimki canavar uyku yok gözlerde