3goktgmom Oğlum 8bucuk aylık oldu ben daha hiç adet görmedim kızlar ne zaman olurum sizce çok şişkinlik var artık adet olmak istyorum düzene girmesi lazım, bnm gbi olamayan varmı, aktif emziriyorum bu arada
mahfat 3goktgmom bı yerde duymuştum iki yıla kadar adet olamama durumu varmiş ne kadar doğru bilmiyorum
Buket57 3goktgmom kızım 6 aylık bende hala adet olmadım 🥴 şişkinlik yapıyor gerçekten bi an önce olsam iyi olur,doktorum 1 yıla kadar olmamak normal demişti.
miray_85 3goktgmom kontrole gitmeniz iyi olur hem durumunuzu söylersiniz normalde cagiriyor doktorlar çunku
aslihan123 3goktgmom bende öyle olmamıştı 8 aylıktı kızım gittiğimde kan tahlili yapıldı prolaktin hormonu yüksek olduğundan olmuyorsun demişti
aslihan123 3goktgmom prolaktin düşürücü ilaç verdi emzrmiyordum ondan sonra olmuştum ama 1yıldan sonra düzenli oldu bende
Seyma-55 3goktgmom ilk dogumda 2 sene olmadm bnde doktor 2 seneye kdr normal demişti .2 yılı geçerse gel ozman ilaç yazicam ilaçla olursun demişti .Şimdi kızım oldu 8 aylık yine olmadım
Enlsr 3goktgmom ay bende doğumun 2. Ayı oldum bendemi bi terslik var acaba 😂 ama çok dua ettim biran önce olsun ve spiral taktırayım diyee😂😂😂
Gulay-07 3goktgmom 6 ayda oldum ama tekrar olmadım bir kaç gün geçti acaba düzensizlikte oluyor mu düzenide bozuluyor galiba