Tugceyaman120 Kızlar bebeğim 5 aylik böbrek taşı var düşürmesi için sulu ilaç verdiler kullanan varmi varsa bebekde ne gibi yan etkiler yapıyor
humeyraturan Tugceyaman120 Biz kullandık ve iyi sonuç aldık,3.5 mm taşımız düştü çok şükür🌸İlaca ulaşabildiniz mi?Maalesf yurtdışından temin edilebiliyor
Ariaa humeyraturan merhaba benim bebeğim 2 aylık bugün tesadüfen taş olduğunu öğrendik. Nefeolojiye randevu aldım ama çok endişeliyim süreçle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Tugceyaman120 Ariaa nefrolajiye götürdüm sodyum nitrat ve potosyum nitrat karışımı su verdi onu kullanıyoruz bu ilaç eriticek taşı dedi hala kullanmaya devam siz hangi ilacı kullanıyosunz
Ariaa Tugceyaman120 merhaba çok geçmiş olsun, biz henüz gidemedik nefroloğa iyi bir doktor arayışındayız. Kızım henüz 2 aylık o yüzden ilaç verilmez zannediyorum. Sizin bebeğiniz kaç aylık? Taş kaç mm?
Tugceyaman120 Sizede çok geçmiş olsn benm bebk 6 aylik ama dört buçuk aylikkn kullanmaya başladı sağ böbrek 2 ml sol 3 ml
Ariaa Tugceyaman120 yaa çok üzüldüm :( ben huzursuzluğunu ve ağlamasını gaza bağlıyordum :( ilaca kadar bu ağrıyı çekecek mi ya
Ariaa Tugceyaman120 bilmiyoruz nedenini sizin nedeni belli mi? Ağrı sürekli mi yapıyor benim bebeğim gazı çıkınca rahatlıyor ama uzun uyuyor :(
Tugceyaman120 Kalsiyumu dogdugundan beri yüksek çıkıyor oda böbreklere vurmuş taş yapmış . Ne güzel rahatlayip uyuyorsa bizim hiç uyumuuor