esmanur433 Merhaba 52 günlük bebeğim var gündüzleri az geceleri ilk uykusu uzun olur merak ediyorum nasıl alıştıysa öyle gider mi yoksa değişebilir mi? Sizde böyle oldu mu hiç başta iyi olup sonra değişen
UcuBulunamayanBant esmanur433 malesef degiskenlik gosteriyor oglum 2.ayindan itibaren cok duzenli uykusu vardi hem gece hem gunduz 1yasa dogru bozuldu sonra bi ara yine düzeldi simdi 2yas ne oldugu belli degil bir bakiyorum saatinde uyuyor bir bakiyorum hic uyumak istemiyor
Mrvak esmanur433 diş dönemi mevsim geçişleri yolculuk hastalık burun tıkanıklığı herşeyden etkileniyolar canım günü gününü tutmuyor genelde benimki gece güzel uyursu bi diş dönemine girdik yenidoğan gibi saat başı kalkıyoruz şimdi
starwomen esmanur433 Değişiyor tabi bizim ilk 3 ay çok güzeldi sonra 4. Ay vurdu geçti 7. Aydan sonra düzeldi 1 yaşından sonra daha da düzgün oldu
gokceokur esmanur433 iki bebegimede uyku sorunu hiç yasamadim çok şükür bir yenidogan doneminde zing die gece uyanmalari oturması oluyordu ama çok kısa sürdü uykusuzluk cektirmedilrr hiç çok şükür.insallah düzelir canım bebeğe göre değişiyor bu konular.
esmanur433 starwomen 4. Aydan 7. Aya kadar uykusuzluk mu aman Allah ım ben uykuya baya da düşkünüm korkuyorum açıkcası 2. Çocuğa nerdeyse tövbeliyim🥲
starwomen esmanur433 konu evlat olunca insan sevdiği her şeyi unutuyor :) alışıyorsun bacım tabi her çocuk benimki gibi değil ahahaha
esmanur433 gokceokur valla ilerisini çok öerak ediyorum o yüzden uykusuzluğa da gelemeyen birisiyim ama annelik getirtiyormuş işte😂