Zeyn0206 Merhaba anneler kızım 5 yaşında ek takviye vermek istiyorum sizce hangisini alayım focus argivit okul dönemimde dikkat için iyi diye okumuştum kullananlar hangisini tavsiye eder acaba
livanurvealpinannesi61 Hariybo erken ergenliğe sebep oluyorsa neden doktorlar öneriyor ki bunları. Erken ergenliğe probolis sebep oluyor yalnız.
Zeyn0206 livanurvealpinannesi61 ben erken ergenliğe sebep olur diye bir şey duymadım bu zamana kadar vitamin sonuçta nasıl ergenliğe sebep olucak doktorumuz bize üzüm çekirdeği söyledi ben de kendim araştırırken focusu gördüm içeriğini okudum araştırdım öyle bir şey görmedim
Hariybo livanurvealpinannesi61 İlaç gibi düşünün normalde şifa ama dozunu ayarlamazsaniz zehir oluyor. Dr oneririr verir ama ne kadar kullanacağını kullanma surenide söyler.
livanurvealpinannesi61 Hariybo uzmanlar erken ergenliğe sebep olan madde probolistir diyor probolis içermeyen ürünler erken ergenliğe sebep olmaz diyen uzman çocuk doktorları.
Hariybo livanurvealpinannesi61 siz bilirsiniz artık bişey diyemem içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın
livanurvealpinannesi61 Hariybo bende size uzmanların söylediği şeyi söyledim içinde sadece probolis olan şeyler erken ergenliğe sebep oluyor argivit de probolis var mı yok ise sorun yoktur.