Mcnkarsel Mkcc Bu montu aldım bebeğime o kadar güzelki. Sıcak tutacak bir mont. Mağazada baktım internetten indirimli aldım. İçi yumuşacık. 18 aylık oğluma 2-3 yaş olanını aldım. Güzel oldu.
Aliveannesi96 Mkcc bütçene bağlı canım birazda önceden lcw indirim kodlarıyla uyguna geliyordu ordan alıyordum şuan zara’da montlar 500 700 ararsı benim baktıklarım zara’dan alıyorum
livanurvealpinannesi61 Mkcc ben oğluma ebebekten almıştım içi yünlü kalın sıcak tutuyor fiyatı da uygun ebebeğe bakın Bi.
Meri-Meri Bugün aldım Zara ve Lc wakiki den model beğenmiştim kararsız kalmıştım mağaza görünce wakikideki daha çok hoşuma gitti oradan aldım bende
hunilimomy Mcnkarsel Forumlarda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında, bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçmek için sitemizde LİNK kullanımı kesinlikle yasaktır.
livanurvealpinannesi61 alonee içi yünlü mü acaba ben kızıma aldım içi astar makinede yıkamayın yazıyordu geri iade ettim LCW dan aldım ondan daha kaliteli