ireemc merhabalar bebeğim 4 günlük bugün göbek bağı düştü. böyle bir şey yaşayıp sorun yaşayan var mı normal midir? doktorumuza soracağım ama burada da danışmak istedim
Beyza- ireemc bizimde öyleydi sorun olmadı tedirgin olmayın sadece takip edin tamamen kuruyana kadar koku vs olursa muhakkak doktora gidin
Cigdemss ireemc benim oğlumun düştü .4-5 gün sanırım hatırlamıyorum. Ben göbek bağı düşmeden yıkadım. Her gün batikon sürüp kuruladım. Hiç bir sıkıntım olmadı. Önemli olan kuru tutmak , hijyene dikkat etmek
defnezumram ireemc küvezde 4. Gününde göbek bağı düştü çok şükür hiç bi sıkıntımız olmadı 1 aye 5 günlüğüz
beyzacmvrc ireemc bizimde 5. Gün düşmüştü hiç sorun yasamadik. Verdikleri fisfisi kullanmaya devam ettk
semosderler beyzacmvrc bize hiç bir şey kullanmayın kendi düşecek dediler 19. Günde düştü , neydeyse bebemin 40ı çıkacaktı
beyzacmvrc semosderler çok geç düşmüş Fisfis yazmışlardı aldık sarı bi kutuda içinde incecik mendiller vardı onunla kapatiyorduk
semosderler beyzacmvrc bize doktorum hiç bir şey kullanmayın kendi düşer dedi bizde kullanmadık , o beyaz şeyi çok yukarı takmışlardı , 3 parça halinde düştü o yüzden çok geç oldu ,
Ysmndmrl ireemc benim kızımında düşmüştü minik pıhtı gibi bir parça kalmıştı sadece o kanıyordu ben silince dr elleme kendiliğinden düşer düşmezse iğne yaparız demişti o da düştü hiç bir sorun olmadı
35lavanta ireemc benim kızımında 4. Gününde düştü hiç sorun yaşamadık doktorım gayet normal dedi oğlumunda 6.günde düşmüştü