H123 Bundan 10 yıl önce falan halk eğitim merkezinden bilgisayar sertifikasi aldım e devlette bulmaya çalışıyorum lazım bana bir türlü ne yazdıysam çıkmadı her şekilde arattim çıkmadı nasıl öğrenebilirim bunu yardımcı olabilcek var mı?
Gme1709 H123 e devlete Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama yazacaksınız eğer ki bu sayfada çıkmıyorsa sertifikanız yüksek ihtimalle meb onaylı değildir.
sarilokumumm H123 halk eğitim ise çıkması gerekir 2009 da almıştım belge e devlete sertifika yazınca direk çıkıyor MEB onaylı sertifikalar
ipegimsi H123 halk eğitim merkezine uzak değilseniz oraya başvurun bence olmayabilir kanısına da şöyle vardım üniversite mezuniyet belgelerini bile yakın zamanda entegre ettiler e devlete o sertifikanın görünmesi o yüzden zor
H123 Gme1709 yazdım çıkmadı halk eğitimden aldığım kurs bitirme belgesi eski dönemlere ait meb onaylı değil galiba acaba nasıl ulasabilirim
Gme1709 H123 ona ulaşamazsınız o yalnızca bu kursa gittiğinize dair bir belge. Özellikle devlet dairelerine başvuruda bu belge kabul olmuyor.
H123 Gme1709 1 hafta önce e devlette görüntüledim ama ne yazdım da ulaştım hicbir fikrim yok ösym sayfası desem o değildi e devlette olduğundan neredeyse eminim nereye kayboldu bir anda
ipegimsi H123 aynen bide kurumların e devlete geçmesi hemen olmuyor çünkü arşivleme sıkıntılı yükleme ayrı sıkıntı neyse inşallah bulabilirsiniz