Balbeby Kizlar hobileriniz neler malum kış geliyor evde birşeyler yapmak ve bunu ticarete dönüştürmek istiyorum ama ne yapsam çok kararsız kaldım sizler neler yapıyorsunuz örnek varmı atarmisiniz
Eysar Balbeby bunu bende düşündüm kızlarim.erken.yatiyor eşimde vardiyali akşam hiç vakit geçmiyor bende koltuk şalı işlerim diye model arıyorum
Benisahtesevme2 Balbeby tevcitli ve layıkıyla öğrenmek ve onunla amel etmek dıyelim o halde 🥰 maneviyata yöneldim diyelim bunun senın postla pek alakası olmadı ama olsundu 😅
sedasayan1111 snssnm hadi canimmmmmm ay nasıl yapıyorsun niye devam etmiyorsun ki burada da satardin ☺️
ceriio Balbeby nakış işiyle ilgileniyordum bir ara hamile kalınca riskli gebelik geçirince falan bıraktım hep ama şimdi tekrar başlamak istiyorum 🙃
Sonbahar01 Balbeby merhaba bu ara (Arabic calligraphy) sanatına taktım kafayı. Ticareti daha sonra yapabilirsem düşünüyorum. Daha çok hobi amaçlı başlamayı düşünüyorum. İnşallah yapabilirim
snssnm sedasayan1111 ellerle örülüyor burada öyle satış yapılmıyor diye biliyorum Instgram hesabım var oradan iş gelirse yapıyorum şimdi zor oluyor biraz ama gelse akşamları rahatım yaparım