noluyasanagenemiros Şu yabancılar sürahi sürahi çıkartıyor ya görmüşsünüzdür illaki. Birisi emzirme hapı kullanıyorum yazmış. Artırıcı olarak böyle bir şey var mı😥 sütüm azaldı benim sağım yaptığım da 5 ml bile çıkmıyor çare arıyorum 🤷♀️
Asyasemin2013 noluyasanagenemiros lacmix diye bi ilaç var. Ben sezeryan oldum hemen süt gelmiyor bilirsiniz ebe tanıdıktı ben sana bi ilaç verecem hemen sütün gelecek merak etme demişti ve sezeryana girmeden 2 saat önce iç dedi ve hakkaten sütüm hemen geldi ve emzirdim. Bi araştır bak çok pahalı ama alabilirsen süt arttırıcı çok güzel
Calskananne noluyasanagenemiros ordaki annelerin çoğu hiperlasyondan dolayı o şekilde . Yani hormonal bu aslında anne için zor bebek için de zor bebek emmekte zorluk çekiyor süt tazyikli oluyor çoğu sagimla biberon kullanarak vermeyi tercih ediyor hatta . Ben sütünü artırmak için Solgar brewers yeast kullanıyorum memnunum oğlum 2 aylık sütum yetiyor 🩵
Yenibirannecik noluyasanagenemiros benimki de 21 gunluk mama takviyesi yapıyorum geceleri doymuyor sanki. kuru dut suyu iyi geldi biraz bana
noluyasanagenemiros Yenibirannecik artırıyor ama yeterli olduğunu düşünmüyorum doymuyor çünkü 😢 kavga ediyor zaten memeyle
noluyasanagenemiros Asyasemin2013 bende sezeryan oldum ama kimse bana böyle bir şey demedi zaten doğumdan hemen sonra geldi benim 3. Ayına kadar günde sadece 1 defa biberon veriyordum oda gece doktor kilosu normal olmasına rağmen beğenmeyip mamayı artırmamı istedi bende salak gibi mamayı artırdım emmiyor zaten 4. Ay atak matak derken uykuda emiyor sadece oda doymalık değil tadımlık 😥
noluyasanagenemiros Calskananne 3. Aya kadar benimde yetiyordu sütüm ama doktor biraz bozdu düzenimizi