Bendeanneoldum Anneler bugün 4. Ay aşımızı olduk ebemiz kan damlası verdi günde 7 damla veriliyomuş ama kabızlık yapar dedi kullanmak şartmı bu damlayı
kursadsrkndyg Bendeanneoldum hangi ilacı kullanıyorsunuz vegaferonsa asm nın verdgı aman ha mide kanaması yapablıyo ve içinde ıkı cesit paraben var ben cok arastrdm doktrumZ doçentti ve sidefer önerdi kiloya bir damla şeklinde
NurcanBOSTAN Bendeanneoldum kesinlikle kullanin biz kullanmadık kan değerleri çok düşük cıktı şimdi günde 2 defa 10 ar damla alıyoruz birde kan damlası verince süt ve sut urunleri verme asla ama peşine elma armut rendele ver içine de zeytin yağı kat ne kabız oluyor nede başka birşey ❤❤
Prensesannesi0000 Bizede verdi ebemiz kan damlası günde 4 damla şeklinde dedi ama doktorumuz henüz verme dedi 5. Ayda kontrole gittiğimizde konuşucağız sağlık ocağının verdiklerinde paraben ver ben onu kullanmayı düşünmüyorum
Nghn Bizim doktorumuz da kilo başı 1 damla ver dedi. İçeriği daha temiz olan bir damla veririm ama onlar da sağlık ocağınınkiler kadar iyi yükseltmiyor değeri dedi.
Bendeanneoldum Nghn evet bizim kilomuzda 7 küsürlerde olduğu için günlük 7 damla vermen gerekiyo dedi kabızlık yapacağı için kullanmak istemiyorum aslında
OzlemAlisa Bendeanneoldum evet icerik itibariyle kabiz yapiyormus bizde onu kullanmicaz dr umuz bestiron önerdi
Oglunasikbiranne08 kursadsrkndyg biz de bugün olduk 4. ay asisini . gitttigimde bize de verdiler vegaferon .bende kullanmayayım o zaman . onun yerine hangi marka alayım eczaneden . yada kullanmaya gerek var mi ki acaba
Bendeanneoldum NurcanBOSTAN ek gıdaya başlamadık henüz canım onlrı veremem maalesef yinede teşekkür ederim 🥰
NurcanBOSTAN Bendeanneoldum anladım cnm ama biz ferrum kullanıyoruz keşke zamanında düzenli kullansaydım şimdi vaktinde kullanıp değerlerini tekrar olcturtcem