Sirretnur Uykuya direnme, iştah azalması, ayrılık kaygısı gece milyon kere kalkma. Sizde durumlar nasıl?
Mommymom_ Sirretnur 7 ay 19 günlük oğlum hasta şuanda ekstra mızmız normal hayatındada rutinlerdede mızmızlandığı oluyor 11 kilo 75 cm olduğu icin emeklemiyor dönmek istemiyor poposunu zor kaldırıyo yerinden gün içinde nasıl oyalayacağımı şaşıyorum kalıyorum şuanlık ayrılık kaygımız yok çünkü gün içinde komşularımla otururken yaz boyu* hep kucak kucak gezdi kimseye vermeye çekinmedim anneme götürdüm 2 saat dışarı çıktım gittim aldım kayınvalidemde kaldı 1-2 gün ara sıra yani demem o ki başka birileri ile vakit geçirseydi eğer güzel evladınız biraz daha az ayrılık kaygısı yaşardınız diye tahmin editorum çünkü bizde hiç yaşanmadı hep kucak kucak gezdi ve ben hep mutfağa gitsem bile mutfağa gidip geliyorum dedim inanın bebek anlıyor tabi şuan bunu daha zor idrak edebilir çünkü alışkın değil
Ahhannelik Sirretnur 7 ay 19 günlük kızım bizde de durumlar vahim söylediğiniz herşey mevcut🤭 sürekli bir yerlerden tutup ayağa kalkma çabaları düşmelerle birlikte hunharca aglamalarda eklendi ohhhh miisss 🤣
Sirretnur Mommymom_ ya öyle aman aman değil ama bazen yapıyor beni istiyor ben de kalabalıktayım sürekli. Diş çıkardı 2 tane ama tam cıkmadı o da etkili malesef bizimki emekliyor tırmanıyor sıralıyor fırlama bişey kilolu değil çok 8 kilo ondan olabilir
Ahhannelik Sirretnur Vallahi hiç atagimiz olmadı bu aya kadar mümkünse bundan sonrada olmasın 🤣🤣🤣🤣 diş çıkarıyor ben ondan diyorum en azından kendimi öyle avutuyorum 🤭🤭🤭🤭