Baklavanida Ben bir bağış yapmak istiyorum Afrika’ya.. bu konuda pek bir bilgim yok diyanet sitesi falan bilmiyorum sizin bildiğiniz güvenilir iban vs bir şey var mı
Yuzuklerin_efendisi0 Baklavanida Sormam da sakınca yoksa neden Afrika, ülkemizde de gerçekten ihtiyacı olan çok aile var. Karar elbette sizin ama mümkün olduğunca etrafımızdakilere yardım etsek daha iyi olur gibi. Allah şimdiden kabul etsin inşallah 🙏
joyfulmom Baklavanida diyanette adak kurban alıyor. Afrika için de güvenilir bu işi yapan birkaç sayfa var. Kadir ezildi paylaşıyor devamlı ananesi için kestiriyor video çekiyorlar hatta onun takip ettikleri arasında o sayfa vardır mutlaka oraya bakabilirsiniz
defnenisaa Baklavanida ben kızım için şefkat eli derneğine akika kurbanı bağış yaptım çokta güvenilir pazar günü kesildi pazartesi günü video atmışlardı yurtdışı bağışı yaptım site üzerinden gayet güvenilir
Baklavanida Yuzuklerin_efendisi0 sorabilirsiniz tabiki bağış derken ben adak adamıştm kızıma ama etrafımda kimse yok onun için Afrika geldi aklıma. Sma hastası bir bebeğe bağış uapıcaktım oda olmuyormş koyun adadığım için bilemiyorum etrafımda nasıl birine yapabilirm ki ailemden çok uzağım burada da kimseyi tanımıyorum
Yuzuklerin_efendisi0 Baklavanida Allah kabul etsin ama tv de gördüğüm kadarıyla o ülkelere koyun değil de koyun bedelin de para yolluyorsun. Yinede araştırmak lazım tabi 🌸🌸🌸 bebeğini de sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah
Baklavanida Yuzuklerin_efendisi0 evet ücreti gönderiliyor orada kesiliyor biraz bakıştırayım inşallah güvenilir bir şey bulurum
benbirikimiyim Benim de kızım için adagim vardı güvenilir bir hoca bulduk IBAN yoluyla parayı yolladık vekaletini verdik Afrika da kesip videosunu çekip attılar isim soyisim de yazıyordu kağıtta