Gonul_celen Bebeğime ilk günden nuk marka emzik vermiştim almıştı bir iki gün sonra bıraktı cok nadir kısa süreli alıyordu. Bgn almayı bırakınca evdeki Philips aventin soothie emziğini verdim deneme amaçlı aldı bunu uzun süre alıyor ağzından düşünce de sinirleniyor mızmızlanıyor sevdi sanırım ama üstü cok ağır olduğu için devamlı düşürüyor basında beklemem lazım resmen ucu böyle olup daha hafif emzik var mı sizin bildiginiz evden de çıkamıyorum henüz 9 günlük babamıza en azından sipariş vereceğim 😬🙈
Cesmom Gonul_celen gene aventin var canım normal emzikler gibi olan ama ucu damaksız onlardan alabilir
Gonul_celen Cesmom aslında çıkıp baksam mutlaka bir tane bulurum da işte az cok biliyorsundur evden çıkmak zor geliyor 😬😂 henüz alışamadık tşk ederimm
Cesmom https://www.google.com.tr/search?client=safari&channel=iphone_bm&ei=PePeW96qJ6zIgAaSkb6IAw&q=avent+emzik+ultra+air&oq=avent+emzik+ul&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0l2j33i160l2.2763.4182..4932...3.0..0.160.160.0j1......0....1.........41j0i67j0i7i30j0i22i30.zbBV-dopPsQ Bak bunlar var canım istersen internetten de verebilirsin en azından beğenip alırsın emzikte olsa erkekler almak İçin alıyor biz biraz detaycıyız 😂