Mirayhavvanur38 Hanımlar şu isimli şampuanı kullanıyorum saç dökülmesini durdurdu iyi geldi diyeceğiniz bir şampuan öneriniz var mı ? Doğumdan sonra saçlarım dökülmeye başladı ve 1 buçuk yıldır devam ediyor ne yapmam lazım artık bir çare istiyorum
Gokturk_ Mirayhavvanur38 Bioblas forte Yoğun saç dökülmelerine karşı şampuanı var kutu rengi bordo .Dün banada arkadaşım önerdi benim de dökülüyor hemde baya baya .
dgnsnr Mirayhavvanur38 Benimde çok dökülüyordu resmen akıyordu saçlarım instagramda bi doktorun tavsiyesiyle Reshell marka şampun aldım çok çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
Gokturk_ Mirayhavvanur38 arkadaşımın oluk oluk dökülüyordu yaradı .Şuan benim öyle bir avuç yumak dökülüyor her tarayışta.D vitamini toz kullanıyorum gene işe yaramıyor
Mirayhavvanur38 Cisemcagan17 urban care saç dökülme karşıtı toniğini kullanmaya başladım fayda verir mi bilmiyorum şampuanı denemek lazım
Dorukunannesifatihinbitanesi Mirayhavvanur38 doğumdan sonra benimde çok döküldü kafamda saç kalmadı nerdeyse… Doktoruma söyledim zinco başladı.simdi en azından dökülmesi durdu şükür yeni saçlar ne zaman çıkar bilmiyorum 😊
AnnaKarenina_ Mirayhavvanur38 bütün vitaminlerinize baktırın kansızlık vs bunlar dökülmeyi artırırır ben bıomega tuzsuz şampuan kullanıyorum dökülmem durdu normal market şampuanları içinde silikon madde var o yüzden dökülme yapıyor
Elistos1 Mirayhavvanur38 at kuyruğu şampuanını deneyebilirsiniz hem uzattı hem de dökülmesini azalttı