Aasliahmett Sizce emzirirken dış çekilir mi? Yirmilik dişim hamilelikten beri şuan da çekiyorum ağrısını sis çok kötü yutkunamıyorum ağzımı açamıyorum o derece
Kbraugur Aasliahmett evet çekiliyor 2-3 saat emzirmeniz yasak oluyor ve sağdıktan sonra vermeniz gerekiyor sütünüzü iğne vuruluyor çünkü süte geçer diye
Zeyneb_rima Aasliahmett evet ben geçen ay çektirdim dişimi 20lik 3 saat emzirmedim sonra sağdım sütümü sonra emzirdim mama kullandığımız içinde sorun olmadı çok sen gitmeden önce sağıp dolaba koyarsanız 😬 onu verebilirsiniz daha kolay olur
Sevdali Aasliahmett şişse antibiyotik veriyolar ama emzirdiğini söyle ( süte karışır ama şişken dişinden de karışıyor sütüne intihap dediler şiş inene kadar içtim şükür 4 güne geçti. Hala çektirmedim bnmkide ağrıyo bazen :(
Zeyneb_rima Aasliahmett tamam benimde öyleydi işte sağdım biberonla verdim ona çektirmeden önce sağdım sütümü zaten 3 saat sonra emziricen :) hatta bizimkisi diş çekilirken bile çok ağladı meme diye ama sağmıştım bide mamada verdim mamada kullanıyordum