Buket57 Kızlar kusura bakmayın soruyorum ama eşim bimden almış lets prezervatif daha uygun dedi güvenilir olur mu ki acaba? Malum korunuyoruz sonra sürpriz olmasın 😍 bilginiz var mı?
Dbe1506 Buket57 bizde onu kullanıyoruz 2 senedir şimdiye kadar kaza olmadı inşallah bundan sonrada olmaz 🤭
Aslananne1 Buket57 bim yani her an bebis gelebilir 😂😂bnce uygun diye almayın kaliteli bi marka alsin sonra pişman olma
-Sare32- Buket57 biz yedik o naneyi ucuz diye aldık 350 tl ye hap aldık😂😂 gülme komşu 😂😂 ok ile lets aldık ok iyiydi lets yırtıldı ama daha önceden de kullanıyorduk birşey olmamıştı 5 aylık bebek var ikincisi olmasın diye hap aldım pazar pazar ezcane aradım😂
Buket57 Dbe1506 demekki çok kalitesiz bişi değil 2 sene uzun bi süre 😄 fiyat olarak uygun diye almış benim adam
Dbe1506 Buket57 bizde uygun diye ondan alıyoruz valla diğerleri çok pahalı bide memnun olmayan yırtılıyor diyen çok vardı 😂
Buket57 -Sare32- hangi ilaç bacım banada söyle bari bende alayım 😄 benim kızımda daha 6 aylık valla korkuyorum.
Buket57 Aslananne1 sanki denemişiz gibi bi de 2 kutu almış benim herif 😄 ucuz diye Allah sonumuzu hayır etsin artık iade etsek ben edemem çöpe atsak yazık para vermiş 😄😄
-Sare32- Buket57 inan korkudan hemen sabah sabah 7 gibi bulduk 😂 postill one mi ne yan etki yaptı hem ben de çok zordu sütüm kesildi kanamam oldu sonra düzeldi