12346 2 yaşındaki oğlumun ayağı kırıldı doktor bizi sorumlu tutup polis çağırdı polis ifade alıp mahkemeye çıkacaksınız dedi kasten yaralama dedi ne olur güzel anneler dua edin oğlum sağ salim ayağa kalksın 😭😭🤲☝️
Asafmommy 12346 çocuğunu neden itiyosun Allah korusun belki kafasını bir yere çarpabilirdi üzülme Rabbim yardım etsin inşallah ağrısını dindirsin
melegim71 12346 ah canim ksske itmeseydiniz baska birsey olsaydi allah korusun doktora dustu felan deseydiniz olan olmus bidaha yasatmatsin rabbim
Elfelf475 12346 çocuğu nasıl ittiniz ki ya ayağı kırıldı. Bir yere mi takıldı üstüne mi düştü. İnşallah iyi olur çocuk adına çok üzüldüm cidden onun suçu ne ki
12346 melegim71 babasıyla tartışırken oğlum oradaydı birden yittim sinir anı ile düştü bacağı kırıldı 😭😭
12346 Tosbikkkk eşim ile tartşıyorken oğlum araya girdi sinir anı ile yittim ama gerçekten çok pişmanım 😭😭😭😭
Asafmommy 12346 üzülme canım Allah sebep olandan sorsun inşallah hain pislikler yüzünden hayatımız mahvoluyo yavrun çabucak toparlanır inşallah gönlünü ferah tut Allah yardımcın olsun inşallah
Tosbikkkk 12346 doktora neden çarptığını söyledin bari düştü deseydin detayı sormaz doktorlar zaten canım madem pişmansın keşke söylemeseydin doktora
12346 Tosbikkkk o çok seviniyor seni hapseneye atsınlar da gör çocukları da elinden alırlar ne güzel diyor 😡😡😡
12346 Asafmommy amin Allah celle celalühü razı olsun inşallah ah ah beni çok üzüyor bu durum ya ona bişey olursa ne yaparım diyorum😭😭😭
Asafmommy 12346 kendimi senin yerine koyuyorum o yüzden ne yaşadığını bilmeden yargılamak hakkım değil hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle gönlünü ferah tut bacım bizim bebeklerimiz bizim düşündüğümüzden de güçlüler elhamdülillah inşallah en kısa sürede toparlanıcaktir