purplemomm00 Her iki meme ucumda çatlamış aşırı acıyor hele emzirirken sanki bıçak saplanıyor krem öneriniz var mı nasıl geçecek bebek emmek istiyor sürekli ama her emzirdigimde canım çok acıyor
Biricikalperenim purplemomm00 zeytinyağı ve sarı kantaron yağı karıştırıp sürdüm iyi geldi birşey değdiği an bile dayanamıyordum
Yekta2575 purplemomm00 kendi sütünüz bende 2 hafta aynı problemi yaşadım baya açıyordu hatta sağ mememin ucunun kenarı açılmıştı bıcakla kesik atmış gibi sürekli emzirmeden önce sütümü sıkıp iyice sürdüm yumuşattım emzirdikten sonrada sütünüzü sıkın acık bi şekilde kurumasını bekleyin böylelikle geçiyor en iyi antibiyotik anne sütü ☺️☺️
Rrabiaa En iyi gelen şey bende gümüş kapak oldu. Lansinoh krem sürüp gümüş kapak kapattım zamanla geçiyor ☺️ geceleri de sırayla zeytinyağı ve evicap kapsül sürüyordum onlarda iyi geliyor ama emzirmeden önce yıkamak gerekiyo. Çok geçmiş olsun
balimiscat Rrabiaa kesinlikle katılıyorum lansinoh sürüp gümüş kapak kapattım acıdı ama her gün yaptığım için dayanılmaz bir acı olmadı şükür şimdi geçti gümüş kapağı bile takmıyorum
Rrabiaa purplemomm00 iki ayı geçti ben alalı kapsülü 250 tlye almıştım. Lansinohun fiyatını hatırlamıyorum maalesef ☺️