Cekiyorum_Gulumse Sdyll kan değil gibi ek gıdaya alıyorsa habuc bal kabağı vs gibi kaç aylık olduğuna bağlı?
-Eraymoms- Sdyll senden gizli biri bişey yedirmiş olabilir mi çünkü meraklılar ya bazı kişiler yedirmeye falan yoksa kana benzemiyor havuç vs onlara benziyo
ENAU Sdyll sağlık ocağının verdiği kan ilacını içince böyle kusmuştu oğlum.onu değiştirdim bi daha olmadı ama bi doktora gidin tabi siz
Cekiyorum_Gulumse Sdyll anladım o zamana biri yedirmis olabilir mi ne bileyim tadına baktırmış olabilir mi kimle görüştükten sor iyice. Eger öyle değilse doktora gidin mutlaka. Ama kan gibi durmuyor resimde turuncu gibi
Cekiyorum_Gulumse Sdyll anladım o zamana biri yedirmis olabilir mi ne bileyim tadına baktırmış olabilir mi kimle görüştükten sor iyice. Eger öyle değilse doktora gidin mutlaka. Ama kan gibi durmuyor resimde turuncu gibi
tomvejerry Sdyll balgamlı kusmus sanki boğazında tahriş falan mı oldu acaba öyle renkli kustu bilemedim,
Tu_Na Sdyll ola bilir kan gibi duruyor parçalı eğer kan ilacı içiyorsa oda yapa bilir ama böyle şeylere dikakt etmek gerek ihmal etme hiç korkmada birşey olmaz merak etme
Sdyll -Eraymoms- memleketten uzakta yaşıyoruz babası zaten asla yedirmez dün misafirliğe gitmiştik ama yedirmemişlerdir heralde ya çünkü dün akşam da kustu o gayet normal beyazdı ama bugün birden böyle kustu
Sonundabende12 Sdyll belki farketmeden burnundan Genze akıntı olmuştur benim kızımında olduydu onu kusmustur tabi takip et baktın yine oluyor doktora git
-Eraymoms- Sdyll doktora göster bi o zaman numarası varsa sor hatta kan damlası kullanıyosanız rengi kirmizimsiysa oda yapmış olabilir
Tu_Na Sdyll ola bilir aynen korkma o yüzden kırmızı renkte olanı mi veriyorsun siyaha yakın ama dediğim gibi o çektiğin fotoyla hemen doktora git değerlerine bakılsın yarin
patronbebekk Sdyll demir ilacıdır o ya. Kana benzemiyor ama yine de bir doktora götürüj fotoğrafı da mutlaka gösterin
Sdyll Cekiyorum_Gulumse bişey yedirebilecrk kimse yok zaten beş dk bile kimseyle yalnız bırakmıyorum ama demir ilacı olabilir sanırım ya herkes öyle yazınca mantıklı geldi