Aselikra Merhaba kizlar 16 kasim bim e bebek telsixi yogurt makinesi ve bebek esyalari geliyor bir bakin isterseniz 🌸
Pinardefne Aselikra canım cok sagol şimdı netten baktım uyku tulumu cok guzel yegenım kullanmıştı alıcam bnde
Aselikra [bilinmeyen] valla nasildir bilmem canim belki kullanan vardir ama evde kendin mayalayabilirsin
Zhdsngz [bilinmeyen] yoğurt mayalamak COk basit benim Makinem var hediye gelmişti İnan hiç gerek Yok minik kavanozlar al enflasyon Home da bir milyonluklarda var akşam Mayala hatta bardağa bile yapabilirsin oh mis gereksiz kalabalık bulaşık İnan
Zhdsngz [bilinmeyen] yoğurt mayalamak COk basit benim Makinem var hediye gelmişti İnan hiç gerek Yok minik kavanozlar al enflasyon Home da bir milyonluklarda var akşam Mayala hatta bardağa bile yapabilirsin oh mis gereksiz kalabalık bulaşık İnan
Zhdsngz [bilinmeyen] yediye kadar sayın yedi de yansın parmaginiz mayaladiginiz yerden kaldırmayın sıcak olsun sarın 7 8 saat sonra kaldırın basit aslında mayaladikca uzmanlasirsiniz ben asciyim yörsan da staj yaptım asla hazır yoğurt sokmayın evinize