eymenin_annesi34 Kızlar kan tahilili yapılmıştı 3 buçuk aylıkken falan Dr multivitamin balık yağı başladı yani düşük olmasa bişeyşeri yazmadı heralde dimi 1 aydır falan kullanıyoruz ama ne biliyim doktorumuzda çok çok iyi bir doktordur yani 🙄
Nacafa eymenin_annesi34 tahlil sonuçlarını başka bir doktora veya hemşireye gösterin. 3,5 aylık bebeğe multivitamin saçma geldi
minikayaklarr eymenin_annesi34 biz de ilk aylarda Multi vitamin kullandık canım baya iyi geldi bebeğime doktorumuz vermişti
eymenin_annesi34 minikayaklarr ay gerçekten mi ya sonunda birinin böyle yazması bi rahatlattı neden kullandırdı anlamadım ama kan tahlilleri ne bakıp söyledi dediğim gibi birde doktorum öyle sıradan bir doktorda değil başka şehirden sırf onun için gelen hastaları var çok iyi yani her çocğa dokunduğunda besmele çeken bi doktor öyle iyi yani o yüzden yanlış ya da saçma sapan bir şey vericeğini düşünmedim sadece belli bi yaştan sonr veriliyormuş bizede erken verince tedirgin olmuştum
minikayaklarr eymenin_annesi34 benim bebeğim yoğun bakımda yatmıştı bizim doktorumuzda baya iyidir sağolsun yoğun bakımda veriyorlarmış sonra bizde bir ay kadar kullandık ama balık yağı demedi daha sonra bıraktık zaten uzun süre kullanmıyorsunuz bir iki ay sizin vitaminin adı neydi bizimki Multi vitamin+ d vitamini bileşenli bir ilacti
eymenin_annesi34 minikayaklarr MOL multivitaminli balık yağı diye geçiyor yarın gittiğimde bi sorayım ne kadar kullanacağımı o zaman çok geçmiş olsun bu arada