Hanımlar 1.5 aylık bi kızım var birkaç üzücü olaydan dolayı sütüm kesildi. Şuna mama ile besleniyor fakat ben mama vermek istemiyorum. Taze inek sütü veya keçi sütü veren yada bu konu hakkımda bilgi sahibi olan varsa beni bilgilendire bilir mi?
Yarensmom canım sakın inek sütü çok zararlı diye biliyorum ben. Mama daha güvenilir inan
Yarensmom inek sütü verme kuzum anemiye kadar gidiyor 1 yaşına girdikten sonra verebilirsin mama ver şuan
Yarensmom hipp en iyilerinden diye biliyorum bizde onu kullanmıştık
umay1520 ailemde her kafadan bir ses çıkınca benimde pek bilgim yok bilgi edinmek istedim çok teşekkür ederim ❤️
umay1520 büyük ihtimal öyle olur
Yarensmom allahim kim diyor 1 bucuk aylik bebege inek sutu ver diye ya bas bas bagiriyo heryer ilk alti ay anne sutu olmuyorsa devam sutu yani mama cok cahil insan var sen dinleme sakın
elifzeze bebelac gold veriyorum ama sizin bildiğiniz daha iyi bir mama var mı 😊
Yarensmom sma güzel aslında ama bebekten bebeğe değişiyor kabız yapabiliyor bazılarında kuzum
Yarensmom ben evolvıa kullanıyorum balık yağı var . Kabızlık yapmıyor dıye okudum her yerde.
Yarensmom golden goat ver canım keçi sütlü ve anne sütüne en yakın mama ☺️☺️
Berra bide onu alıp deneyeyim çık teşekkür ederim 😊
[bilinmeyen] Canım inek sütünden yoğurt yapıp veriyorum vermemem mi gerekiyor ilk bebişim
gozdeninbulutu az önce bende internette okudum canım bir yaşından önce çok zararlı inek sütü diyordu bilmiyorm tam😐
[bilinmeyen] çok saol canım ❤️
Yarensmom en ıyı bence o ben sebamed aldım pişik için hıc ıyı gelmedı. Ama sudocream hem pişige hemde isiliklerede ıyı geldı. Bır gecede gecırmıstı.