Ballisinsenn Norrmal dogum yapali 1 sene oldu. Hala adet olmadim. Emziriyorum. Cildircam. Lohusamda bile afedersiniz tek bir ped degistim. Kanamam yoktu 1 günde bitti. 1 senedir kan faln yok. Noldu boyle
hanesena Ballisinsenn canım çok normal emzirdiğimiz zaman oksitosin hormonları devreye giriyor kimi doğumdan 6 hafta sonra olurken kimisi 24 ayakadar uzayabiliyor adet olöa süresi. Kendi ablam emzirdiği sürece yani 2 sene adet olmadı .
cimcime1018 Ballisinsenn Bebeğim 5 aylık ben de olmadım. Emziriyorum. Bence emzirmeye alakalı. İçiniz rahatlasın bi doktora gidebilirsiniz 🤩
Yagmursonrasitoprakkokusu Ballisinsenn emzirdigim süre boyunca adet olmadım, yani iki sene . O iki sene doktor doktor gezdim normal dediler . Emzirmeyi bıraktırdım ve adet oldum. Sizinki de belki ona bağlıdır
Ballisinsenn hanesena hadi ya. Ne bilim 1 senedir olmuyorum. Afedersiniz dogumdada baya ugrastilar. Temizleme fan. Korktum bisey varmidir diye. Ilk dogumumda emzirmedim sut yoktu pek ama adet hemen olmustum. Adetim normalde gunu gunedir.
hanesena Ballisinsenn Yok ya doğumdan kaynaklı olacağını zannetmiyorum dediğim gibi emzirmeyle alakalı
Birminikaslan hanesena bencede emzirmeyle alakalı.. söyle benim oğlum 4ay emdi sadece yani o da emdi emmedi Bi emdi Bi bıraktı 4. Ay tamamen bırakınca o Ay hemen adet oldum düzene girdi
2kizannesi- Ballisinsenn İlk doğumum da bende pek sütlü değildim 1 aylıkken adet görmeye başladım normal doğumdu, şimdi 2. Bebeğim sezeryanla oldu 3 aylık olucak hâlâ olmadım bende. Sütüm ilkine göre daha iyi bence de emzirmeyle alakalı 😊
butterflyy_ Ballisinsenn sezeryan oldum 1.5 aylık bebeğim var 39. Günüm de adet olmaya başladım şuan yeni temizlendim canım