Coynes Kizlar bebegim 50 gunluk bu zamana kadar geceleri 3 4 saatte bir uyaniyordu emziriyodum Dün gece ve bu gece nerdeyse 6 saat boyunca uyanmadi sebebi nedir acaba ☹️☹️kabizlik var ama gazini atiyo alttan endişelendim acikcasi
Sumeyye04 Coynes benim kızım da 43 günlük ve oda geceleri uzun süre uyanmaz zaten acıktığı zamanlar da ağlayarak uyaniyo bence uyuyorsa uyandırmayın
Kokina07 Coynes 1 aylık olduktan sonra yani sarılık olma ihtimali kalktıktan sonra, doktorum bırak uyusun büyüüsn demişti. Ama gündüz bol bol emzir demişti. Benim kızımda 3aylk. 6 saatte uyanıyor bol bol emziriyorum gün içinde kilosuda iyi
Aslaniko Coynes çoğu annenin hayalini yaşıyorsun bence hiç dokunma😃 1 aydan sonra 5-6 saat emmeden uyuyabilir demişti doktorum bize ama benimki max 2 saat uyuyor sağolsun
Coynes Sumeyye04 hic uyandirmadim bu zamana kadar 3 saat 4 saat normal geliyordu Bu gece 1 de uyuduk saat 6 da uyanmisti normalmi acaba
Mervolokk Coynes 5 saati aşan durumlarda uyandırmak gerekli diye biliyorum birşey olmaz demekki derim uykuya dalmış ama bundan sonrasında 5 saatten sonrası için alsrm kurun derim:))
Lina099 Coynes bırak hiç kaldırma o acikinca kendisi ağlar merak etme.bende 1.ayindan sonra hiç kaldırmadım ne guzel uyuyo işte sende uyur dinlenirsin😊