Berken Similac alimentum verdi doktorumuz tadı çok mu kötü bebekleriniz sorunsuz içiyormu yardımcı olurmusnuz
ErtugrulAnnesii Berken doktorunuza sorup pekmez veya vanilya koyabilşyosunuz diye biliyorum ama sorun mutlaka
DenizKizi Berken ne gibi belirtileri vardi bebeginizde internetten okudum şüphelendim ama siz yasayan birisiniz
Mrvemom Berken bizede alfamino verdi, alerjimiz var içiyor ama eskisi kadar iştahlı değil🙄 tadı kötüymüş evet ama kussada aç bırak yine ver dedi doktorumuz tüm saydıgın belirtiler var çok huzursuz oluyor cok zor valla🤦♀️
Berken DenizKizi meme ve mama reddi her ikisinide almıyor sütümü sağıyorum onuda kabul etmiyor uyku arasında veriyorum kakası yeşil birde yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar kulak ve ensede pul pul dökülme
DenizKizi Berken benim kizda biraz düzeldi bu ara ama memeyi uyanınca aliyodu sadece bide kakamiz kilisli ve yeşil bunların disinda huzursuz uyumuyo döküntü kaşıntı falan yok cok sukur ama şüpheleniyorum insallah yoktur Allah size de kolaylık versin ❤
Elifim Berken saydığımız belirtiler bizde de var bize aptamil nutricia verildi ama bebeğim öğürüyo berbat tadı var pekmezlede denedik almadı bide vanilya kabuğu denicem ama içeceğini sanmıyorum çok zor gerçekten :(
Berken Mrvemom yaa umarım kolaylıkla alır zaten bir buçuk aydır cebelleşiyor çocuk memeyle aç kalıyor diye çok üzülüyorum
Seher Benim oğlumda da var maalesef. Diyet yapıyorum. Meme reddi, huzursuzluk, kakasında da kan vardı. Doktorumuz en belirgin özelliği kakasının mukuslu olması dedi. Diyet yapmaya başladıktan 1 hafta sonra daha güzel emmeye başladı çok şükür. Emmeme olasılığına da karşı keçi sütünden yapıldığı için golden goat mama önerdi.
Berken Seher sinilaca verdi bizede sütsüzmüş bu alerjik bebekler için kokusu çok kötü. Golden goat verilebiliyormuki alerji varsa
Seher Berken inek sütüne karşı alerji olduğu için keçi sütü verilebiliyor. Doktor tavsiyesi ile aldık zaten. Kokusu kötü değil deneyebilirsiniz. Belki sever.
Berken Seher yaa almıyor bu mamayı olmafı defiğiniz mamayı denicem moralim çok bozuk çocuk aç ve gıkını çıkarmıyor
Berken Guzyagmuru çokk kötü tadı kaiığı sadece dilime değidirdim midem bulanıyor bebeğimde içmiyor öğürüyor