Mrymboz 1 aydır kızım hasta önce kulakları agrıdı antibiyotik yazdıkar 10 gün kullandık neyse o yetersiz kalmış diye bi 5 gün daha dozu yüksek antibiyotik verdiler onu da kullandım b12si düşük diye bide haftada 2 kere iğne verdi doktor 1 aylıgına 😭😭şimdide enfeksiyon geçiriyor bogazından o kadar canım acıyor ki çok öksürüyır hırıltısı var o kadar canım yanıyor ki o acı cektikçe ben ölüyorum sanki öldürmesine dayanamıyorum bile. 😭😭😭Rabbim Nerde Hasta Şifa bekleyen Bir Çocuk Varsa Şafii İsmi Hürmetine Şifa versin için sende benim kızıöa versin Kimseyi Evladıyla Terbiye Etmesin içim çok doldu biraz sizinle paylaşmak istedim
eymenin_annesi34 Mrymboz Rabbim Şafiî ismi hürmetine şifa versin inşallah çok zor Rabbim beterinden korusun ama bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlüler annesi geçecek Allah’ın izniyle çok geçmiş olsun 🤲🏻💙
Buzperisi Mrymboz vücutları virüslerle savaşa savaşa bağışıklık kazanacaklar öyle düşün, nasıl yürürken düşüyorlar sonra kalkıyorlar şimdi de düştü gibi düşün vücudu öğreniyor eskisinden daha da güçleniyor su an, en yakın zamanda şifa bulur insallah 🙏🏻
Alyazeynep Mrymboz Çok geçmiş olsun kaç aylık bebeğiniz tereyağı ve pekmez karisim yapıp bir tatlı kaşığı verebilirsiniz öksürüğe iyi geliyor. sarımsak bal limon karışımı enfeksiyona iyi geliyor ama kaç aylık bebeğiniz bal 1 yas sonrası veriliyor çünkü geçmiş olsun tekrar
Fatmasalan Rabbim şifa versin bu arada zeytinyağına bi kaç damla limon sıkıp iyice karıştırip verince bi çay kaşığı öksürüğe iyi geliyor belki denemek isterseniz ben her grip olduğunda hazırlayıp kenara koyuyorum günde bir iki çok kötüyse 3 defa veriyorum