linay4 kızlar merhaba 2,5 aylık kızım bir anda hipp mamayı reddetmeye basladı aynı zamanda emziriyorum da (ilk baslarda emmemisti mecbur mama verdik şimdi hem mama hem meme) mamayı yemiyor aç olsa bile yemiyor mamayı degişmeli miyim ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen 🙏🏻 🥺
Ooozzzgggeee linay4 benim ki de üç aylık aynı sorunu biz de yaşıyoruz ben mamayı değiştirmeyi deneyeceğim Aptamil kullanıyorum şuan Sma deneyeceğim
Serapsfb linay4 bir marka daha alin bakalim onu icicek mi ama eger sutunuz yeterliyse de hic vermeyin
Ciftyumurtalar linay4 bebelac gold tavsiye ederim sindirim ve gaz olayına çok yardımcı 17 aylık ikizlerim başta aptamil kullandık 3 ay sonra bebelac gold döndük gaz çıkarmaları bile hemen fark etti
leyla23 linay4 mamayı değiştirin bence ama doktorunuzada danışın, belki mamasız doyuyor ondan içmiyor eğer doymadığını anlarsanız değiştirin bence. kızımda 1 kutu mamayı güzel içerdi aynı markanın 2nci kutusunu içmezdi. mama değiştire değiştire bi hal olmuştuk. en son evolvia kullanıyorum onu sevdi, daha az şekerli diğer mamalara göre ondan sanırım
cisemada linay4 benimde tam emmiyordu mama ile destekledim.hem hip hem aptamil almıştım. Aptamil daha şekerli olduğu için onu sevdi. Hip e burun kıvırdı. Ama inatla önce meme sonra bir hip bir aptamil verdim. Bende o yüzden hiç yemiyorsa aptamili arttırdım m yiyorsa hip. Başka mama denemek tr fayda var
linay4 cisemada gaz yaptımı memnun musunuz a101deki aptamil 1 devam sütü olur mu bebelac ve aptamil arasında kaldım
cisemada linay4 birde sandınız mi hiç, belki gerçekten süt yetiyordur. Ona göre mama takviye yaparken kaygilanmazsiniz
Sevgialparslan 2 buçuk 3 Ay içerisinde meme reddi bende yaşadım oda bir çeşit bi atak etrafı keşfedince emmek veya yemek istemiyorlar geçici bi durum var , ben geceleri , yeni uykudan uyandığında ve hoplaya zıplaya ayakta yürüyerek emzirdim 2 hafta sürdü