373gzm373 Oğlum 20 aylık 1 haftadır süt içiriyorum galiba süte alerjisi var bikacgundur nefes alıp vermesi hızlı ve burnu tıkalı ağzından nefes aliyo vücudunda da lekeler çıkmaya başladı boyle bisey yaşayan var mı
Meret 373gzm373 sadece süt olmaz varsa xaten yoğurt peynir ürünlerine de tepki vermesi lazım daha önce tatmistir muhtemelen onları da. herhangi bir tepki vermiş miydi
373gzm373 Yoğurt hergun yemeğin yaninda yer peynir nadir veriyorum böyle bisey görmedim hiç ama süt içince hep bu semptomları görüyorum 1 yaşında yeni girdiğinde de denemiştim sütü yine aynı olmustu
Hilal_-19 373gzm373 24 aylık oğlum alerjik bebekti herşeye alerjisi bitti ama Süte bitmedi süt içirmiyorum ama triliçe tatlısı yemiştim oğluma da 1 kaç çatal yedirdim ve ateşlendi kanlı kaka huysuzluk basladı doktor 4 yasına kadar sütü yasakladı
373gzm373 Hilal_-19 bizimde hâla devam ediyor belirtiler doktor gördü alerji şurubu verdi zorla iciriyorum burundan nefes almaya başlasa insallah bian önce agzi kuruyo uykudan uyaniyo