melomy 40 günlük oğlumun kafası bu şekilde doktora soruyorum normal düzelir diyor ama hiç bakmadan incelemeden konuşuyor , kafama takıldı sizce yamukluk normal mi düzelir mi başına gelen deneyimleyen var mı?
Mrvsmt2502 melomy normal canım bebeğin kafasında 6 tane bıngıldak oluyor bu çıkıntılar yan bıngıldakların hizası kafatası geliştikçe düzgün şekil alıyor.
Defnesare15 melomy 40 günlük daha çok normal sırt üstü yatırın bi sağa bir sola çevirin bi uykuyu sağda yapıyosa bir uykuyu solda yapsın
ikibebedublekahve melomy kız benim kızın kafası arkası dümdüzdü o zamanlarda bi ara, bende çok endişeleniyordum ama düzeliyor merak etme kafatası daha sertleşmediği için bir yaşına kadar normal şekli alması sürebiliyor
cimcime1018 melomy Düzelir merak etme benim bebeğimin de yukarı dogru uzundu 😆 Ama duzeliyo yavaş yavaş. Yine içine sinmediysr başka doktora sor 😽
Babypro melomy düzeliyor. Benim kızında arka kısmı çıkıntılı gibi duruyordu şu an 5 aylık geçti gitti .
Milaa07 melomy çok normal bebeğimin kafası hem böyle hemde sağ sol yatırmama rağmen düzleşmeye baslamıstı 5. Aydan sonra düzleşmesi bile düzeldi
ucucu iyi akşamlar arkadaşlar,benim kızım 45 günlük doktoru bana bıngıldaği dar dedi ve d vitaminini keselim dedi çok endişeliyim bunu yaşayan varmı acaba
melomy ayy arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gördükçe kafaya takıyordum baya içimi rahatlattınız hepinize iyi geceler 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
busraalanya melomy benim bebeğimde kafasının arkasında çıkkınlık var sağ tarafında hamileliğin sonlarında sıkışmıştı doktor yamuk çıkarsa merak etme geçer zamanla dedi sağa sola yatıyor ama düz yatıramıyprum rahat edemiyor muhtemelen. Geçer diyorlar inş düzelir
Ecem__ melomy ayyy benimde oyleydi hatta niye boyle derdim ilk cocugum cok sacliydi anlamadim buyudukce gecti normal yani