Misracalik Erkal bunnu kullan akşam sıcak suyla bundan at bi leğene sonra makinaya hic bir leke kalmaz eski lekeleride cıkaraıyor
Asyaveannesi04 Erkal elite home çok iyi ben ebebekte kullandım ama onda yine de kalıyordu, eski yıllanmış lekeleri bile çıkarıyor
Azraada58 Erkal ben unibaby şeke cıkarıcı alıyorum aletlerini sıkıyorum birazda makinenin gözüne koyuyorum hic bişey kalmıyor canm
Drn8823 Erkal rossmanlarda satılan domol toz leke çıkarıcı. Ilık suya 1 ölçek koyup 1 saat kadar bekletip makinede yıkıyorum. Bu zamana kadar çıkarmadığı lekem olmadı
Dfncgdm2022 Misracalik kızıma yenı takım almıstım üstüne portakal suyu damladı dokseö lekesını cıkarırmı acaba ya banada fıkır verın 😞😫
Drn8823 Selim132402 evet. Hatta arkadaşım bebeğim için eski bebek kıyafetlerini vermişti 6 yıl öncesine ait. Hurç içinde beklerken zıbınların çıt çıtlarının pasları akmıştı. Onları bile cıkarttı
Misracalik Dfncgdm2022 cıkarır benim iki kızım var 2 yaş ve 7 aylık hertür leke oluyor hepsini cıkarıyor sicak suda beklet su soğayana kadar en az hatta bi gece onceden bekletsen daha iyi olur ben oyle yapıyorum sonra makineye atıyorum normal programda