Ozhanoslem Kızlar merhaba 10 aylık kızım var 3 gündür kafasını sağa sola hayır der gibi hızlı hızlı sallıyor bu durumu yaşayan var mı başka varsa doktora sordunuz mu hiç ?
Aslananne1 Ozhanoslem benimde oğlum o aylarda yapardi 3 ay kadar devam etti şimdi 16 aylık 2 aydır yok unuttu
Bssraa2 Ozhanoslem 10 aylık bebeğim 9.aydan beri kafasını sallıyor mesela canı yandığında hayır dermişcesine sallıyor ağlıyor bazen oyun yapıyor oynarken sallıyor ben sallıyorum bana karşılık veriyor oda sallıyor bay bay yap diyorum bazen elini bazen kafasını sallıyor keşfediyor demişti doktor zamanla unutuyorlarmış
Ozhanoslem @gencmom_ demek ki normal gelişme ve öğrenme aşamalarında yapıyor bütün bebekler teşekürler cevabınız için
Aslananne1 Ozhanoslem unutuyorlar canım benim oğlum 3 ay kadar yaptı sonra kendiliğinden unuttu arkadaşımin kızı da öyle yapıyor du oda unuttu oda hemen hemen 2 ,3 ay kadar devam ettirdi o uykuda bile yapıyor du annesi uykuda hızlı hızlı sallıyor derdi
Gamzeninincisi Ozhanoslem bemşmde 7 aylık kzım bezini degiştierkn yapıyor bnde merak ettim neden yapıyor diye