emine3232 klbk56 karbonatlı suyla sildiginizde geçiyor. 1 bardak.suya 1 çay kasgi karbonat koyup cozdurun temiz tülbentle yada ağız mendiliyle silebilirsiniz ben öyle yapiyordun
PamukPrensesannesii klbk56 Karbonatlı su yapın. Temiz bezi içine batırıp ağzını silin. Çok ilerlerse doktora götürün bir tane damla vardı adını unuttum onu verir
banualper klbk56 geçmiş olsun karbonatlı su ve gazlı bez yada tülbentle sil pamukçuk olan kısımları eğer geçmez dilinden dudağına damağına çoğalırsa doktoruna mikostatin diye damla var karbonatlı suyla geçmedi yayılıyor dersen yazarlar😊
Busrabat_79 Yani bence karbonat filan Bn gerek görmüyorum emdikçe geçeceğini düşünüyorum çünkü pamukcugun bir zararı yok canım canını acıtmaz emmesine engel olmaz ki. Emmemesinin başka bir sebebi vardır emin ol sen emzir. Kendiliginden gecer
banualper Busrabat_79 kendiliğinden geçmez yanılıyorsunuz? İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz? Pamukçuk bir mantar türü tedavi edilmezse çoğalır lütfen yanlış yönlendirmeyin ☺️
Mnpd Busrabat_79 sildiğim halde 4 ay geçmedi ne doktorlar ne ilaç ve yöntemler denedim aklınız almaz baktığım halde düşünün .
Aymeym klbk56 karbonatlı suyla pamuğa batırıp temizle canm. En iyisi bu bide saglık ocağı bi damla veriyordu damlamıydı tam hatırlamıyorum onu da al geçiyor