azraklkn Iyi aksamlar kizlar yarın kahvaltiya görümcem gil gelecek. 10 kisi falan olacaz. Önerebileceginiz tarif falan varsa söyler misiniz? Reçel peynir zeytin falan var pogaca yapmis buzluga koymustum o da var yanina neler yapabilirim fikir istiyorum sizden. Uzun zamandir ilk defa gelecekler💕💕
Kumpr azraklkn patates kızartması, menemen, pankek, derotlu poğaça bi de karışık börek söyleyin bence 10 kişi için yeterli olur
Zeynepp054 azraklkn Pankek, patates biber kızartması,menemen, kuymak, haşlanmış yumurta, sucuklu yumurta, salçalı sosis aklıma bunlar geldi ☺️
gecekusu_- azraklkn mini pizza-kaşarlı yada sosli sigara böreği-patates topları-dereotlu poğaça ☺️ şimdiden afiyet olsun
Aliveannesi96 azraklkn patates olabilir pankek bide ben şeyi seviyorum biberleri kızartıyorum üzerine un ve süt ekliyorum yöreles bişey beğeniliyor omlet yapabilirsin biberli mantarlı kaşarlı Buda güzel oluyor
Aliveannesi96 azraklkn bence basit yapması ve denemeye değer nefis yemekte sütlü biber yazarsan tarif çıkıyor farklı lezzet hoş oluyor ben üzerine kaşarda ekliyorum denersen yorumunu yaz mutlaka merak ederim 😅🌸
Katun azraklkn börek olabilir. A101in böreği güzel mesela vaktiniz yoksa. Kızartma pankek melemen yumurta
Zeynepp054 Tatlican Ayy bende bayılırım kahvaltı sonrası son keyif çayımı kek yada kurabiye ile içmeye 😍
Mikoiledikonunannesi azraklkn süt mısırlı patates salatası yapın birde yufka alın peynirli börek yapın birde menemen sosisde kızartın zaten kahvaltiliklariniz var
Tatlican azraklkn Aaa uygun olmazmi kız kime gitsem var bende severek yiyorum zaten 11yada 11 30 da kahvaltiya oturuyor masadan kalk 12 veya 12 30 al sana oglen yemegi saati tercih senn ama uygun degil derken 7 30da kahvalti yapicaksanz sözum yok.En uygununu siz biliyorsaniz bize niye sordunuz.
azraklkn Tatlican niye sinirlendiniz anlamadim o sizin tercihiniz bende kendi tercihimi fikrimi söyledim. Dediginiz saat dilimlerinde mantikli ama bizim burda pek öyle seyler yapılmıyor belki yapılsa güzeldir ama yapmiyoruz. Ama Sinirlenmenizi anlamadim 😊