GokceMom_ Merhaba guzel anneler grip oldum kızımı emzırıyom hasta olurmu maske takıyorum emzırınce mecbur ama bulasırmı dıye endişeliyim bıde en cabuk nasıl atlatırım acaba gribi nane limon yaptım baska ne ıcebılırım acaba
kizannesi575757 GokceMom_ daha yeni atlatiyorum doktor nurafen verdi ilaç onu kullandım bol bol ıhlamur içtim ve kızıma temas ederken sürekli maske taktım bir gece uyurken çıkardım maskeyi sütten gecmezmis o konuda için rahat etsin ama nefesini verme
Semihinannesi GokceMom_ ıhlamurun içine limon biraz zencefil ve bir kaşık bal koyun karıştirip için bikac güne duzelirsiniz en etkili içecek bu bence
GokceMom_ kizannesi575757 nurafen kullanabılıyomuyuz zararı olmuyo demı sutten gecme durumu fln maske takıyorum korkuyorum kucagıma almaya da ıhlamurda denıycem cok tesekkur ederım 🤲❤️
GokceMom_ Semihinannesi cok tesekkur ederım zencefil sutten falan gecmezmı zararı olmaz demi kızım 5 aylıgın ıcınde
kizannesi575757 GokceMom_ bana doktor verdi emzirdigimi söyledim sütten geçmez grip ama nefesini verme dedi ateşin varsa parolda icebilirsin