ipekvera Yeni başladık günde 20 damla yazmış kullanım klavuzunda ama bana çok gibi geldi. Bir de damlalık çok hızlı akıtıyor sayamıyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
1pekmom_ ipekvera 8saatte bir 8damla kullandım tek, saatli kullanmak çok önemli alarm kurun 🌸 o şekilde biogaia beraber kullandım etkisini gördüm canım
isufumveben ipekvera kaç aylık bebeğiniz, ben de aldım eczaneden günde bir kez 5 damla kullanıyorum etkisini gormedim sanki herkes daha fazla kullanıp etkili olduğunu söylüyor
gurlek ipekvera benim doktorum 3X5damla dedi kaç aylık bebeğiniz ben daha kullanmadım yeni başladı gaz sancılarımız
UcuBulunamayanBant ipekvera bebegin ayina gore de degisiyor sanirim benimki daha yenidogan doktorumuz sabah 5 aksam 5damla dedi o sekilde kullaniyoruz
ipekvera gurlek 2 aylık. Bizim doğduğundan beri var. Deneye deneye öğreniyoruz. Mamayı değiştirdik biraz rahatladık. Şimdi de bu damlaya başladık. Bit de kemer ve patik aldım kiraz çekirdekli. Her şeyi deniyoruz.
inan-472 ipekvera evet yumusak bebek kaşığıyla iciriyorum uc kısmını cok sıkmayın o dökülüyor kendiliğinden hic beceremiyorum diyorsanız bir çay kaşığı kadar o şekilde ölcüp ağlarken atın ağzına