Trendyoldan faros marka mama sandalyesi ayrı olarak da ayak desteği aldık. Çok memnunuz.
*Küçük boy kavanozlar aldım yoğurtlari onlara yapıyorum tek kullanımlık pratik oluyor.
Dışarı çıkarken de muhallebi tarzı şeyler yapıp taşımak için kullanıyorum.
*Munchikin pipetli suluk aldım akma dökülme derdi yok, her pozisyonda rahatlıkla kullanılabiliyor onu da tavsiye ederim
*Cam rende aldım ama bence almasam da olurmuş. Elma armut vs. Meyveleri suda haşlayıp yumuşatip yedirdim hep .
Cevizi de meyveli muhallebiye katıp direkt blenderdan geçiriyordum nerdeyse cam rende hiç kullanmadik.
*Vakumlu silikon tabak almistim o da ilk aşamada gereksizmis. Şuan kızım 13 buçuk aylık daha yeni kendi yemeye başladı öyle kullanmaya başladık
*Silikon uçlu kaşıklar ve kaşık çatal kutusu çok kullandık.
*Muz şeklinde muz kabı var mesela bazılarına gereksiz gelebilir ama bence o da çok pratik. Bir yere giderken çantaya at çık, kurtarıcı oluyor
*Yiyecek olarak da Trendyoldan beyorganik bebek irmiği, bebek pirinç unu, bebek tarhanası set almıştım ek gıdaya geçiş ve alışma sürecinde elim ayağım oldu resmen
✓Sanırım konuşasim varmış bayağı yazdım diyeceklerim bu kadar. Buraya kadar okuyanlara iyi geceler 🤣😃
😇