annedemir Eve internet bağlatmayı düşünüyoruz şu ankinden memnun değiliz Türk telekom mu sizce Superonline mı uygun fiyatlı ve hızlı öneriniz🥰
NmalkoC annedemir bizde turktelekoödan memnun değiliz eşim araştırmış turknet için çok iyi diyor ona geçeceğiz
Semaaa39 annedemir kesinlikle turkcell. Turktelekom kullanıyorduk ama memnun kalmadık. Hızından falan. Turkcele gecınce coook rahatladık
hunilimomm Semaaa39 bizde türk Telekom kullanıyorduk eşim bı an sinirlenip Turkcell e geçti Allah kahretmesin daha bir ay olmadı 4 defa arıza kaydı oluşturduk 😂 ne telefon çekiyor ne TV çekiyor YouTube açıyoruz 144p de izliyoruz yukseltince donuyor 😂
Laden annedemir turknete geçtik birkaç ay önce. Meğer biz internet kullanmıyormuşuz dedik o kadar hızlı ki
kuzey-21 Laden nerden geçiliyor buna ve kaça bağlattınız acaba. Türkneti ilk defa duydum. Bayisi varmı. Türk Telekom asla çekmiyor. Sürekli hız yükseltiyorum yine aynı
Semaaa39 hunilimomm aaaaaaa 😂 fiber candır ya bilemiyorum hızı olsun kalitesi olsun🤣🤣 turkteleekomda oyun oynarken cok donardı. Bunda oynuyoruz banamasın demiyor ms falan cok iyi🤣🤣
heymom__ annedemir turkcell kullanıyoruz bizde ama mecburen altyapı olmadığı için süperbox kullanıyoruz. Hızından memnunum
Laden kuzey-21 arayınca onlar sizi yönlendiriyor zaten. 200 küsür bir şey bizim faturamız tam tutarını bilmiyorum malesef
gozleri_deniz1 annedemir türktelekom kullanıyoruz sorun yaşamadık ama bazen internet gidiyo 1 2 dk içinde geliyor
hunilimomm Semaaa39 sanırım bize en düşük hızi olan paketi mi vermişler ne 😂😂 çekmiyor zalim internet
Cedricc annedemir bizde Türk Telekom kullanıyoruz fakat ev küçük olduğu halde diğer odalarda asla çekmiyor . Kaç kere şikayet kaydı oluşturduk, megabiti de artırdık ama yine çekmiyor. Memnun değilim açıkçası