yenianne57 2ay 13 günlük kızım sürekli mememi tutup çekiyor ilk açlığıı gidene kadar 7-8 dk emiyor sonrasında ya memeyi çekiyor yada meme de uyuyor dişten mi kaynaklanıyor bu durum
nidako yenianne57 benim ki de öyleydi emmeye devam etmek istemediği için yapıyor muhtemelen o çekmeden de sizin sütünüz akıyor o da süt akmasından rahatsız oluyor o yüzden yapıyor olabilir. Aynı anlattığınız gibi olan kızım şimdi 6 ay 26 günlük ve daha dişi yeni çıkıyor 😊
humommy yenianne57 bana da çok oluyordu çok acıdığı için direk memeden çıkarıyordum bebeğimi sonradan sebebini anladım gaz geldiği için rahatsız oluyormuş geğirtip emzirmeye devam ediyordum her yaptığında şimdi de gaz girince kafasını memeye gömüyor
hestiaone Bılemedım ama diş ağrıları vuruyor olabılır hiç erken falan yazanlar çıkmasın dişle doğan bebek duydu bu kulaklar. Benım oğlum 4 aylıkken cıkardı ılk dısını
yenianne57 hestiaone maşallah maşallah bende 4. Ayda çıkaranı duydum ama alt dişlerine baktığımızda patlayacak gibi durmuyor sizin bebeğinizin anne sütü mü alıyor sadece