@“Fatmanur41” benimki de bronşit hatta 2 defa hastaneye yattı normalde bu sitede kimseye tavsiye vermeye tövbe ettm en son birine yazdım şöyle yap böyle yap diye bi başkası yok abart bilmem ne hakaret etti ama insan tecrübe kazanıyo birnevi size yardm etme ihtiyacı duydum.’’’’ Ben sürekli burnunu temizlerim işk 2 gün yarım saatte bi burnunu temizlerim o sümüğü katılaşıyo çünkü bnm oğlumun bu seferde tıkanııyo nefes alamıyo birde hergün duş aldırırım yarım saat banyoda yumuşuyo burnu bende elimle temizliyorum o da iyi geliyo, günde bi kaç kez pekmez veriyorum sabahları zeytinyağı ama onu sadece sabah çok verince ishal oluyo yediği ona kalmıyo enerjisi olmuyo ve son olarak sürekli emziriyorum sütte vitamin olduğu için, ilaçlarını doktorunuzun dediği gibi kullanırsanız 1 hafta 10 gün içerisinde iyileşme süreci google dan baksanız orda da aynısı yazıyo zaten inşallah yardımcı olabilmişimdir anlamadığınız bişey olursa tekrar anlatabilirim bide bi yerde okudum sabahları polenler çok olduğu için çocuğunuz bronşit ise öğleden sonra evinizi havalandırın diyorlardı 🥰