Ozooo Selam güzel anneler 😍 Bebeğiniz kaç aylık ve şuna neler yapabiliyor benim bebeğim 3 ay 9 günlük şuna ses veriyor sesli gülüyor birde hareketlendi maşallah sizinki ne durumda ?🥳
trakyalikizce Ozooo 11 ay 18 günlük yürüyor ve 4-5 kelime söyleyebiliyor çok hareketli ve hiç susmuyor🤭🩵🧿
[silindi] Ozooo 7 ay 20 günlük becerileri ise; Uykuya kafa tutmak Sabah 5te uyanmak Sürekli emeklemek Peteğe tırmanmak Kumanda arkası yemek Annesini delirtmek Bu liste uzaaaarrrr giderrrrrr
durukusunannesi_ Ozooo 11 ay 7 günlük Yürüyor Zıplıyor Sar sar makarayı oynamayı biliyor ☺️ Alkış (anneyi babayı seviyorsan alkışla oynuyoruz ) Sadece baba diyor Al-ver komutu var
Selma659- Nurcanben sesini duydukca daha çok bağırmasıı🙃 ilerleyen zamanlarda bu çığlıklar artıyor ve ağlarken bile bağırıyor 4 ay 4 günlükten selamm🌸
durukusunannesi_ trakyalikizce benim de kızım 11 ay 7 günlük sadece baba diyor hangi kelimeleri var sizinkinin
Mamtica1 4 ay 4 günlük yüz üstü dönebiliyor, oyuncağını tutabiliyor, gülücükler ve çığlıklar atıyor 🤍 izlemesi o kadar keyifli kiii🥰
_ruveyda26_ Mamtica1 3 ay 25 günlüğüz dönemiyor da eliyle sdce elimi tutuyor bişiye yeltenip tutamıyor normalmi
Selma659- Mamtica1 aynı gün doğurmuşuzz🥰🥰 Benimki de öyle oyuncağını falan tutuyor ama sadece yan yatarken yüz üstü yada sırt üstü dönüyor. Kendi kendine sırt üstü yatarken dönmüyor ama Sizinki düz yatarken mi dönüyor? Bide benim oğlum yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor Biraz durunca ağlıyor nasıl emekleyecek hiç bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
Dilaraegg Selma659- Ozooo Mamtica1 4 ay 5 günlük bebeğim 16 haziran doğumlu. Çığlık atıyor sesli gülüyor kahkaha atıyor konuşmalarımıza tepki veriyor. Agu yapıyor değişik sesler çıkarıyor. Aşkım derim ben sürekli o da aggım demeyi öğrendi😅 düz zemindeyken dönüyor. Uzanıp oyuncaklarını tutabiliyor ağzına götürüyor. Yüzümü yüzüne yaklaştırınca iki eliyle yüzümü tutuyor. Evin içinde olan biten hareketli herşeyi takip ediyor. Birinin kucağındayken gel gel yapınca kafasıyla eğilip karşıdakine gitmek istediğini belli ediyor. Bi de son 2 gündür ayaklarını kaldırıp izliyor. Daha tutmayı öğrenemedi🥹
Dilaraegg Mamtica1 uykularınız ve emmesi nasıl. Gece çok zor uykuya geçiyor benim bebeğim ve asla uyanıkken emmiyor. Uykuya geçirip öyle veriyorum meme. Ve ayakta hoplayarak🫠
ikizannessi durukusunannesi_ merhaba benim ikizlerim 11 aylık hem ikiz hem prematüre doğunca geriden geliyoruz çevremde hiç bebek yok merak ediyorum şuan kilo boyu nasıl iştahı nasıl 💕
Endmzakyol durukusunannesi_ durukusunannesi_ benim kızımda 11 aylik oda sadece baba diyo bay bay yapiyo alkış yapiyo öpücük atiyo alooo diye elini kulağına goturuyo yürüyor ve surekli eeeehh ehhhh diye derdini anlatiyo kapıları kapatmayı öğrenmiş elini sıkıştıracak diye korkuyorum valla 🤭
trakyalikizce durukusunannesi_ baba, dede, mama, meme, hey, gel, hav hav şu an aklıma gelenler bunlar☺️ her çocuk farklı şu ayda şu kadar kelime söylemeleri gerekiyor diye bir genelleme yok🥰
Twinboysmom35 Ozooo ay benim ikizlerimde 3 ay 10 günlükler sizinkiyle aynı şekilde ama çok bunaldım gündüz uykuları sıfır🙁
dilaradamla04 Canmete işleri yemekleri nasil hallediosunuz ya taktik verin benimkide 3 aylık oldu 3 4 gündür gündüz 2 3 saate zor uyuyor daha şimdi bitirebilirim herseyi dinleneyim dedim uyandi emio 🤷♀️😀
bir111anne _ruveyda26_ benim bebeğim de 4 aylık aynı şekilde . Normal bebekler 7-8 aya kadar dönebiliyormuş
CEYLAN00 _ruveyda26_ benim de sizin ile aynı 3 ay 25 günlük dönmüyor birşeyleri almıyor bazen endişeleniyorum
Kahvedelisianne _ruveyda26_ tabii ki normal. Benim bebeğim 4 ay yirmi günlük yeni yapmaya başladı dönmeyi. Doktorumuz da zaten beş aylıkken yapar demişti