Dilek2635 Oğlum 3gecedir emmek için uyanıyo emiyo sonra uykulu halde ağlıyo gözleri kapalı dün 22.30gibi uyandı 2.30 gibi uyudu ama arada uyudu yatağa koydum ağladı uyudu yatağa koydum ağladı neden olabilir dişleri çıktı diş değil
Emineec Dilek2635 korktuğu için olabilir sizin kokunuzu ozledıgı ıcın olabılır geri uykuya dalamadıgı ıcın olabılır
Evremyvzslm Dilek2635 benimkide öyle koynuma alınca susuyor beraber uyumak istemiyorum tehlikeli dalınca geri yatağına koyuyorum yine ağlıyor oğlum 5 aylık benim bildiğim uyumaya devam etmek istiyor sallyorsan sallamanı istiyor benimki de beni istiyor yada diş olabilir uyumadan önce biraz damaklarını rahatlar belki çözüm olur
Hilalkurtcu Dilek2635 Hiimmm destek bekliyordur benimde öyle olmuştu yatakta hiç durmazsa çok ağlarsa yanıma alıp yan yatırıp sırtına pıt pıt dokunuyordum uyuyordu Daha çok küçükler bizim kokumuza ihtiyaç duydukları için öyle yapıyorlar
Afraprnss_ Dilek2635 sakinlestiriceksiniz sırayla bir sen bir eşin o uykuya dalana kadar yanında olun uyuduğundan komple emin olunca da çıkarsınız yanından tekrar kalkarsa tekrar aynı şekilde sakinleştirip yatırmaya çalışın geçecek elbet biraz sabır gerekecek
Yasemin23 Dilek2635 benim kızım 8.ay atağında bu şekildeydi neler gelmişti aklıma ama atak bitti kızım düzeldi şükür siz de hesaplayin atakta mi diye