alptugun_annesi Ankaradaki tecrübeli anneler. Bebeğimi rutin kontroller için bi doktora başlayacağm. İyi dediğiniz bir hastane ve doktor var mı? Öncelik devlet ama fiyatı uygun olursa özelde olabilir. Etimesgut ta oturuyorum
Janss alptugun_annesi Etimesgut Devlet Hastanesi’nde Emin hoca var . İlk izlenimim iyi olmasa da deneyimli ve bilgili . Rutin kontrollerde devlet hastaneleri çok özenli olmayabiliyor ama 😌
alptugun_annesi Janss çocuk cerrahi bölümünden randevu alıcam değil mi? Bir sürü bölüm çıktı bilemedim. Birde randevu yok diyor cerrahide
Madamminia 1alpercocuk memnun musunuz ? Ben vedat beye aynı hastanede bir kere gittim hiç memnun kalmadım.
1alpercocuk Madamminia neden memnun kalmadınız? Evet çok memnunum ilgili bir doktor numarasında verdi iletişim halinde oluyoruz mutlaka dönüş yapıyor. Daha ben demeden bir çok şeyi bilip söylüyor hastasıda çok giderseniz farkedeceksinizdir:)
Madamminia 1alpercocuk vedat bey çok ilgisizdi çok şaşırdım tavsiye üzerine gitmiştim.Mustafa Bey aklımda olsun.Özel aşılar yok hastanede sanırım.Onu nasıl hallediyor Mustafa bey ?