tugbasari248 Oğlum 56 günlük ve iki gündür uykusu olduğu halde asla uyumak istemiyor gazı yok bezi temiz karnı tok ama kucakta ya da pusette uyuyup asla beşiğinde uyumuyor. Baktım bir kaç yerde atak haftası diyor. Bebeği 8.haftasinda böyle olan var mı ? Atak haftası denilen şey gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi 😅
Nisay tugbasari248 asla şehir efsanesi olamaz😂 6 aylığız ataklar bitmiyorr bitmiyoorr. Seninki yine uyuyomuş o zamanlarda benimki hiç uyumuyordu şimdiki gibi😭😂
Historyteacher tugbasari248 ayyy daha 4. Ay atağı diye bir şey var var da var. Atak haftaları maalesef gerçek🫣 tükensekte bazen çok güzeller 🥹
tugbasari248 Srcz ağlama krizi gibi değil bizim ama asla uyumak istemiyor resmen direniyor uykuya minicik haliyle
belinay0316 tugbasari248 bizmde koekimoz çıktıktan sonr bı başladı huzursuzluk uykusuzluk üç aylık olduk hala aynı 6 8 haftalar atak geçer sizinki insalalh
tugbasari248 Nisay e o zaman ben 7 hafta kraliyet hayatı sürmüşüm merhaba ataklar dünyası demem gerekir sanırım 😅🤦🏽
beyza50 aynen atak haftasında memeyi pek fazla tutmama uykusu olduğu halde direnme oluyor sürekli kucak istiyor ama sonra geçiyor bunların hepsi
tugbasari248 beyza50 geçer inşallah ilk annelik deneyimim ve eşim dönüşümlü çalıştığı için yalnızım ve zorlanıyorum biseyleri mi yanlış yaptım diye düşünmekten deli oluyorum.
Nisay tugbasari248 ha şunu bileydin😂😂 şu atak mıdır ne zıkkımsa olmasa çok iyiyiz ya sabır sabır sabır bolca sabır bu dönemlerde🤲🏻😭😂
beyza50 tugbasari248 bende aynı ilk bebeğim deli olmuştum niye uyumuyor neden böyle yapıyor böyle yapmazdı diye sürekli endişeliydim ama geçti çok şükür sizinkide geçer inşallah🤲
emine224_ Benim kızımda 49 günlük bi kaç gündür uyuyamıyo galiba o da atak haftasında kaç gün sürüyo acaba
tugbasari248 belinay0316 inşallah geçer çünkü minicik haliyle uyumadikca kendimi sorumlu hissediyorum 🙄
belinay0316 tugbasari248 ben ağlıyordum hep o ağladıkça annelik delilik hepsi geçiyor sağlıklı olsunlar yeter 😊
tugbasari248 beyza50 inşallah geçer teşekkür ederim yaşamış geçirmiş aç bu çocuk, aman bir yeri ağrıyor, bakamıyor musun acaba ? diyen bebesini kocaman insan etmiş anne yerine bir kaç ay önce bu durumu birebir yaşamış bir anneyle konuşmak daha iyi oluyor 😅