CihangirAslan0 Oğluk 9 aylık bugün hiç bişey yokken birden bire kaşınmaya başladı ve tüm vücudu burun çevresi dahil kıpkırmızı oldu ürtiker dediler neden olduğuyla ilgili pek bi cevap alamadım beni aydınlatıcak olan varmı acaba çok korktum o şekilde görünce
Midwifemom CihangirAslan0 merhabalar oğlumda yaygın geniş kızwrıklar başladı aniden artıyor gövdesinde kollarında ensesinde. Sizin nasıl geçti acaba doktora götürdünüz mü ne dedi bir
Esra-ozsusam4 CihangirAslan0 benim oğlumun antibiyotik kullandığında oluyordu. Zyrtec şurupla birlkte gidiyoduk zyrtec iyileştriyor. Durduk yere olduysa bilemem ama :(
Aysegulb Karaciğer safra değerlerine bi baktırın isterseniz , halk arasında da nazar derler ürtikere , stresten de olur
CihangirAslan0 Midwifemom bizim atopik dermatit ciltmiş prof.doktora götürdük kortizonlu bi krem ve yanunda başka bi krem verdi 2 günde geçti bebeğim boşu boşunagünlerce skıntı çekmiş gittiğimz doktorlar önemsiz bişey yapmanıza gerek yok diyip gönderiyodu
sult_n208 CihangirAslan0 canm Bnmde boynumda çıktı kurdeşen neler yaptınız da geçti acaba ve kızarıklık kaç günde ıyılestı
Deletedmom_110 sult_n208 cnm allerset vs içebilirsin emzirmiyprsan çok geçmiş olsun ya da atopik cilt kremler
CihangirAslan0 sult_n208 kortizonlu krem kullandığınzda geçiriyo ama onufa 5 günden fazla kullanmayın diyolar o geçirdi ama sonra gene tekrarladı hala var vücudunda bende kalıcı bi çözüm bulamadım henüz
Aybarsmom_ sult_n208 Allerset kurdeşene iyi gelen bir hap. Bende kullandım. Tekrarladığında hep onu içerim geçer. Tabi günü kurtarıyor sadece.